LIVE BAND TIL BRYLLUP

Skal du holde bryllupsfest og har brug for festlig live musik til bryllup? De professionelle musikere fra SingstarZ skaber en fantastisk stemning, så I får en uforglemmelig fest helt efter jeres smag og ønsker. Er I på udkig efter et velspillende og underholdende live band til bryllup, er vi klar til at skabe en festlig stemning til jeres bryllupsfest.

Erfaring fra mere end 200 bryllupper

Vi har stor erfaring fra livescenen og er efterspurgt som bryllupsband og har optrådt til snart 250 bryllupper. Derfor kan I trygt overlade musikken til os – vi sørger for, at både musikken og festen spiller helt formidabelt. Som et af de mest erfarne bands til bryllup garanterer vi jer, at den musikalske underholdning er helt i top på den store dag.

musik til bryllup

Stort repertoire fra professionelle musikere

Vi kan levere velspillende livemusik med de største dansehits fra 50’erne og frem til i dag. Singstarz er blandt de mest erfarne party bands til bryllup, som kan levere musikalsk topunderholdning til jeres bryllupsfest. Vi har næsten 20 års erfaring som professionelle musikere og tilpasser musikken, så den passer netop jeres fest og gæster.

Fantastisk live musik til bryllup

SingstarZ er et orkester, der sørger for at levere musikken, der får gæster i alle aldre ud på dansegulvet. I samarbejde med jer aftaler vi gerne de musikalske indslag, så I får den bryllupsfest, I ønsker. Vi sørger naturligvis for brudevals og pausemusik i løbet af festen.

Professionel lyd og lysopsætning

Vi medbringer selv alt det nødvendige udstyr, lydanlæg og lysopsætning, som giver bryllupsfesten den helt rigtige livestemning. Når I booker os til jeres fest, kan i trygt nyde festen, musikken og den unikke livestemning, som jeres gæster aldrig vil glemme.

Book os til din bryllupsfest

Har du særlige ønsker til bands til bryllup, så kontakt os på 20 97 69 55 eller via vores kontaktformular og få et tilbud på live band til bryllup. Sammen finder vi den rette livemusik til jeres bryllupsfest!

Få en uforglemmelig fest

Der er ofte meget planlægning og flere bekymringer op til et bryllup. Vi synes bestemt ikke, at musikken skal være en besværlig del af festen, tværtimod. Derfor ønsker vi, at det skal være nemt at booke os, så vi klarer alt det praktiske med lyd, lys og opsætning. Vi har mange års erfaring, så med blot et par enkelte ønsker og tanker, kan vi sammensætte sætlisten til lige præcis jer og jeres gæster. Singstarz sørge for musik til både bedstemor, de unge venner og det nyforelskede kærestepar. Vi sørger for at alle får en uforglemmelig fest på dansegulvet.

Få et uforpligtende tilbud i dag

Brug vores kontaktform og få et uforpligtende tilbud på musik til jeres bryllup i dag klik her