Fejr Din 40års Fødselsdag med Musik fra SingStarz!

Velkommen til SingStarz! Vi specialiserer os i at levere musik til 40års fødselsdag. Vores professionelle band, lige fra duos til fulde 5 mands band, er klar til at gøre din fest uforglemmelig og unik.

Vælg Mellem Diverse Musikalske Indslag til Din 40års Fødselsdag

Vores erfarne og alsidige band kan levere et bredt udvalg af musikgenrer. Uanset om du er til pop, rock, jazz eller andet, kan vi skræddersy et musikalsk setup, der passer perfekt til din fest.

Duo, Trio eller Fuldt Band? Find Det Perfekte Match!

Først og fremmest, vores erfarne og alsidige bands kan levere et bredt udvalg af musikgenrer. Uanset om du er til pop, rock, jazz, eller andet, kan vi skræddersy et musikalsk setup, der passer perfekt til din fest.

Få et Uforpligtende Tilbud på Musik til Din Fest

For at gøre det nemmere for dig, er du interesseret i at høre mere om, hvordan SingStarz kan gøre din 40års fødselsdag ekstra speciel? Kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi tilpasser vores musikalske indslag efter dine ønsker og behov.

Sådan Fungerer Det: Få Musik til Din 40års Fødselsdag

Fortæl os om dine ønsker og forventninger via vores kontaktformular. Vi vender tilbage med et tilbud, der er skræddersyet til dig og din fest.

Del Dine Øjeblikke og Oplevelser med Musik fra SingStarz!

Desuden, del dine festlige øjeblikke med os på sociale medier! Vi elsker at se glade gæster og mindeværdige øjeblikke fra de fester, vi spiller til.

Få et uforpligtende tilbud

Er du klar til at gøre din 40års fødselsdag uforglemmelig med musik fra SingStarz? Kontakt os nu og følg os på sociale medier for at se mere til vores fantastiske bands!


 

Få et tilbud i dag på musik til din fest!

Vi vil gerne hjælpe dig til at skabe den bedste ramme til din fest? Brug vores kontakt formular, og få et tilbud. Du kan også kontakte os på Facebook MESSENGER

   


  Excellent
  Based on 41 reviews
  Helene Vigholt
  Helene Vigholt
  Jeg har haft den glæde at opleve Singstarz ved et bryllup. De forstår virkelig at sætte gang i festen, dansegulvet var fyldt fra første til sidste nummer, og gæster i alle aldre nød musikken. Skal jeg en dag selv booke band til en fest, så vil jeg uden tvivl booke Singstarz!
  Henrik Thagaard
  Henrik Thagaard
  Både Karsten alene og i Singstarz var et supergodt bekendtskab. Med god fornemmelse for stemning og musikstil gav de os topunderholdning og sikrede et fyldt dansegulv. De bedste anbefalinger herfra
  Annette Jorgensen
  Annette Jorgensen
  Jeg havde hyret Singstarz til at spille til min 50 års fødselsdag og de leverede bare en hel fantastisk aften for mine gæster og jeg, så dansegulvet var konstant fyldt op. Super fedt dansemusik og talentfulde musikere, som jeg kun varmt kan anbefale og gerne vil hyre igen en anden gang.
  Britt Wind
  Britt Wind
  Super fin dansemusik og god energi. Det var intet problem at få gæsterne på dansegulvet til 50 års fødselsdag. Tak for en festlig aften
  Gorm Petersen
  Gorm Petersen
  Fantastisk band, der leverede en nærværende og super indsat for at gøre vores aften til en helt speciel og festlig aften for os og vores gæster - I er godt nok gode…! 👍💃🕺😍
  Susan Dobie Trane
  Susan Dobie Trane
  Tusind tak til Singstarz som var med til at gøre vores bryllupsfest til noget helt særligt! De skabte en helt fantastisk stemning og den eneste grund til at dansegulvet ikke var propfyldt hele tiden, var fordi det var en af de rigtig varme sensommerdage. Alle gæster nød musikken, og var begejstrede over bandet. Vi kan varmt anbefale Singstarz.
  Marinus Meiner
  Marinus Meiner
  Søde folk - og virkelig dygtige. Stort og bredt repetoire. Både musik og show - og sjov. Klart anbefales!
  Daniel Jeppesen
  Daniel Jeppesen
  Fantastisk band med en fantastisk sangerinde. Vi har brugt dem ad flere omgange i vores restaurant, og hver gang til stor glæde for vore gæster.