Gratis og sjove polterabend idéer til al slags vejr

Planlægningen af en mindeværdig polterabend kan være en udfordring, især når man skal tage højde for forskellige vejrforhold og holde sig inden for et stramt budget. Heldigvis er der masser af gratis aktiviteter, der vil gøre din pre-bryllupsfest sjov og uforglemmelig.

Udendørslege

Nyd klassiske spil som Kongespil, Stangtennis, Rundbold eller Gemmeleg. Arranger en skattejagt, hvor deltagerne skal finde skjulte skatte i parken eller skoven. Lav en DIY lavbudget fotosession for at fange de sjove øjeblikke og skabe varige minder.

Heldags konkurrence

Planlæg en helddags konkurrence, der involverer både bruden og gommen, med forskellige udfordringer hele dagen. For eksempel kan de konkurrere i flest armbøjninger på ét minut, drikke en øl eller mokai hurtigst, eller spille et sjovt spil som “Speak Out.” Ved slutningen af dagen gives en præmie til den, der vandt flest udfordringer.

Champagne-tema spil

Opfind dine egne champagne-spil, såsom Champagne Kroket, Champagnestafet eller ChardonnayGo. Disse aktiviteter tilføjer et strejf af luksus til din polterabend uden at sprænge budgettet. I ChardonnayGo kan bruden eller gommen quizze deres viden om deres kommende ægtefælle, mens de finder små Chardonnay-skilte i en park.

Hygge i et shelter

Lej et shelter gratis og tilbring dagen med hyggelige bål, hjemmelavet mad og spil eller konkurrencer. Vælg at overnatte eller tage hjem efter festlighederne. I kan prøve selskabslege som Margretheskål eller lave en quiz om brudeparret for at lære dem endnu bedre at kende.

Byudfordringer

Tag festen til byen og giv bruden eller gommen forskellige opgaver at udføre. For eksempel, find en person med samme navn som deres forlovede, lån en fremmeds cykel til en kort tur, eller bed om en selfie med en tilfældig forbipasserende.

Indendørs aktiviteter

Hvis vejret er ugunstigt, kan I vælge indendørs spil som speak-out, trivia-quizzer eller Kahoot. I kan også prøve kreative aktiviteter som at forme ler, male med bind for øjnene, eller lave sjove håndværk, der kan bruges som dekorationer til brylluppet.

Disse gratis polterabend ideer vil gøre din fest sjov og underholdende, uanset vejret og uden at sprænge budgettet. Det vigtigste er at skabe en atmosfære, hvor alle kan slappe af, nyde hinandens selskab og have det sjovt sammen. Med lidt kreativitet og planlægning kan du arrangere en uforglemmelig polterabend, der vil blive husket i årevis fremover.


Se gode spørgsmål til “The Shoe Game” LINK

Læs alt om Bryllupsbandet Singstarz LINK


Få et tilbud i dag på musik til din fest!

Vi vil gerne hjælpe dig til at skabe den bedste ramme til din fest? Brug vores kontakt formular, og få et tilbud. Du kan også kontakte os på Facebook MESSENGER


    Comments are closed.